کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
آپدیت نود 32
تعداد برنامه ها: 9289 | مشاهده و دانلود: 746844867 | آخرین بروزرسانی: 1403/04/15 | اعضاء: 317547 | نظرات: 37939
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
تخفیف 20 درصدی لایسنس آنتی ویروس نود 32 فقط تا امشب خرید از اینجا
🖤شهادت امام محمد باقر علیه السلام تسلیت باد🖤

 

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32 فقط 89 هزار تومان از اینجا

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

محصولات ESET نسخه 9 و 10 و 11 و 12 و 13  را با سریال های ارائه شده در اینجا فعال کنید. در صورت از کارافتادن جایگزین می شود.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

اسیر باورهای نادرست نشویم

ساختار ذهنی و ایده‌پردازی هر فردی از باورهای او تاثیر می‌گیرد و این باورها، ملاک اساسی سنجش و اجرای ایده‌های خلاقانه است. از زمان‌های گذشته، پیاده‌سازی باورها باعث پیشرفت بشر شده است و اگر اکنون در دوره‌ای زندگی می‌کنیم که فناوری‌های متنوع و مجموعه عظیمی از ابزارها با کم‌ترین هزینه، چرخه زندگی ما را بر عهده گرفته‌اند، بدون تردید این همه آسایش را مدیون تحقق باورهای صحیح هستیم.

به گزارش سافت گذر به نقل ازمجله شبکه؛ با مروری بر تاریخچه فناوری‌ها، روشن می‌شود که باورهای درست، شالوده اصلی تولید هر نوع علم و تکنولوژی بوده است و فناوری‌هایی که روزی برای ما غیرممکن و تصور آن شبیه به یک شوخی بود، حالا به نیروی محرک ارابه صنعت تبدیل شده است؛ اما باورهای ناصحیح هم در طرف مقابل قرار داشته که تحقق آن، آسیب‌های جبران نشدنی را به جامعه بشری تحمیل کرده است. در مقیاسی کوچک‌تر و در زندگی روزمره، باورهای نادرست فناورانه‌ای وجود دارند که باید منشا آن‌ها را در کم آگاهی جست‌وجو کرد. متاسفانه باورهای نادرست، حتی در بین مصرف کنندگان ابزارها و وسایل فناورانه نیز وجود دارد و تبلیغات هدف‌دار و هم‌سو با منافع سازندگان، ضررهای مالی زیادی را به کاربران تحمیل می‌کند. 

اهداف خود یا آن‌ها؟
هرچند شیپورهای تبلیغاتی ادعا دارند که هدفی جز بالا بردن آگاهی مخاطبان ندارند؛ اما همواره در درستی نیت و اهداف آن‌ها، تردیدهای جدی وجود داشته و دارد. در حقیقت هدف تبلیغات‌کننده از تبلیغات، تکرار اطلاعات هدف‌مند است تا شنیده‌های مخاطبان، به باور و یقین تبدیل شوند. در سال‌های اخیر، بحث «هسته ها» به موضوعی داغ و جنجالی در میان کاربران تلفن‌های هوش‌مند و تبلت‌ها تبدیل شده است که از تبلیغات گسترده سازندگان، نشات می‌گیرد. بیش‌تر کاربران اسمارت‌فون‌ها معتقدند، دستگاهی که پردازنده آن تعداد هسته‌های بیش‌تری دارد، پرسرعت تر و از ارزش خرید بالاتری برخوردار است؛ اما این گروه متوجه نیستند که افزایش تعداد هسته‌ها، لزوماً به معنای سرعت بیش‌تر نیست و در اغلب مواقع، دو هسته برای عملیات پردازشی تلفن‌های هوش‌مند یا تبلت‌ها، کافی است.

متاسفانه بازار امروز موبایل ما مملو از این تبلیغات است و ملاک انتخاب، تلفن‌های همراهی هستند که پردازش‌گر آن از هسته‌های بیش‌تری برخوردار است؛ اما واقعیت این است که نرم‌افزارهای موجود، بزرگ‌ترین مانع برای به‌کارگیری بیش از دو هسته پردازشی، هستند. در حال حاضر بیش از 95 درصد از نرم‌افزارها برای استفاده از دو هسته پردازنده موبایل نوشته شده‌اند و در عمل، قابلیت استفاده از هسته‌های بیش‌تر را ندارند. موید این موضوع، ساختارشکنی شرکت کوالکام، غول سازنده تراشه‌های SoC جهان است. کوالکام، اسنپ دراگون 810 را با هشت هسته پردازشی عرضه کرد؛ اما بدون استفاده بودن بیش‌تر هسته‌ها و افزایش مصرف باتری باعث شد که کوالکام، اسنپ‌دراگون 820 را تنها با چهار هسته پردازشی تولید کند. کوالکام به صراحت گفته است که هسته‌های بیش‌تر، ضامن افزایش عملکرد تراشه مرکزی در تلفن‌های همراه هوش‌مند نیست و هدفش از کاهش 50 درصدی تعداد هسته‌ها را افزایش کیفیت در عملکرد نهایی تراشه اعلام کرده است؛ این در حالی است که برخی از سازندگان تراشه‌های مجتمع مانند شرکت مدیاتک با عرضه سیلیکون مجتمع Helio X20 با 10 هسته پردازشی، هنوز هم بر تعداد بالای هسته‌ها اصرار دارند. به نظر می‌رسد که شرکت کوالکام تغییر راهبردی را در سیاست‌های خود اعمال کرده است و می‌داند که مقوله افزایش بی‌مورد تعداد هسته‌ها علاوه بر افزایش مصرف انرژی، خیلی زود با محدودیت سیلیکونی مواجه می‌شود.
 

متاسفانه شعار تبلیغاتی هسته‌های بیش‌تر، بر فضای بازارهای داخلی تلفن‌های هوش‌مند حاکم شده است و بدون تردید این اپیدمی فراگیر، حربه‌ای است تا کاربران را به هزینه کرد بیش‌تر، ترغیب کنند. آیا می‌توان این‌گونه تصور کرد که سازندگان تراشه‌های مجتمع از بیهوده بودن افزایش تعداد هسته‌ها، مطلع نیستند؟ اگر این‌گونه نیست؛ پس چرا افزایش تعداد هسته‌ها را در محصولات جدید خود اعمال می‌کنند؟ پاسخ این پرسش، سهم حداکثری از بازار فروش و افزایش حاشیه سود است و هر شرکتی که با شیوه‌های مختلف، در جذب خریدار موفق‌تر عمل کند؛ علاوه بر سود بیش‌تر، حکم‌ران بلامنازع بازار تراشه‌های مجتمع خواهد بود؛ اگرچه «هسته‌های بیش‌تر» به حربه‌ای نخ‌نما مبدل شده است؛ اما هنوز هم تعدد هسته‌های پردازشی، ملاک اصلی در انتخاب تلفن هوش‌مند شمار قابل توجهی از خریداران است؛ لذا نیاز است که کاربران با توجه به مولفه‌های دیگری مانند کیفیت، اندازه و وضوح صفحه نمایش، فناوری‌های بی‌سیم و قدرت باتری؛ اسباب حذف شعار تبلیغاتی «هسته‌های بیش‌تر» از بازارهای داخلی را فراهم کنند تا زمینه فریب برخی از سودجویان را نیز از بین ببرند 

نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 29997 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: مجله شبکه تاریخ خبر: 1394/10/27 تعداد مشاهده: 1640
کلید واژه ها:
سافت گذر
نظرات بینندگان

Arman 1394/10/28 10:53
دم شما گرم .lay:none">fexofenadin kinder fexofenadin cipla fexofenadin nebenwirkung